Help ons met het verduurzamen van ons verenigingsgebouw

Ons clubgebouw is dertig jaar geleden door eigen leden en vrijwilligers gebouwd en is nu toe aan een opknapbeurt.

In het kader van die verduurzaming van ons clubgebouw hebben wij bij de gemeenteraad een verzoek ingediend voor subsidie ten behoeve van het vervangen van ons asbestdak, het vervangen van de verlichting van de binnenschietbaan naar led verlichting en het plaatsen van zonnepanelen.

Naast deze maatregelen willen wij ook nog het verwarmingssysteem aanpassen naar een zuiniger en efficiƫnter installatie. Vanuit de gemeente is financiƫle hulp toegezegd voor het vervangen van het asbest dak. Het verzoek met betrekking tot de verlichting en de zonnepanelen is vooruit geschoven.

Gezien de huidige situatie van het milieu, de energieprijzen en de stijgende kosten voor materialen willen wij echter niet wachten op het duurzaamheidsbeleid maar zo snel mogelijk aan de slag.

Doordat wij qua ledenaantal maar een kleine club zijn, en de contributie laag willen houden zodat iedereen kan deelnemen, is ons spaarvarken niet vet genoeg om de overige kosten volledig zelf te dragen. Daarom vragen wij iedereen die Doele Willen III en het milieu een warm hart toedraagt, om een donatie.

U kunt veilig betalen via iDeal of Bancontact. Rechtstreeks overmaken op onze Rabo bankrekening kan ook en is voor ons zonder bijkomende kosten. Ons rekeningnummer bij de Rabobank is NL13 RABO 0153 7050 51 ten name van Doele Willem III

Wij danken u bij voorbaat voor uw donatie.

Doneer veilig met iDeal of Bancontact

Naam en e-mailadres zijn niet verplicht en kunnen worden leeg gelaten.

Bedrag

Wil je ons helpen met een donatie